HŰHA

Hoppá, új dologba kezdett Hódi Pamela

A sztáranyuka izgatottan jelentette be a hírt a közösségi oldalain.
  • Szerző: RIPOST

Hatalmas örömhírt jelentett be Hódi Pamela! A sztáranyuka elárulta, hamarosan elindul a YouTube-csatornája, ahol a családja mindennapjait mutatja be a rajongóknak. Pamela ráadásul még vágni is megtanult, hogy videóit a saját elképzelése alapján tudja megszerkeszteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Nagyon boldog vagyok. Végre elindul a YouTube csatornám! Ebben aztán a szívem lelkem benne van! Úgy döntöttem, hogy megtanulok vágni, mert úgy érzem, csak én tudom, mit szeretnék viszont látni végeredményként, és hát így lesz igazán Pamelás. Sok órán át tanultam, informálódtam és gyakoroltam, hogy minél jobb legyen” – írta az oldalán Pamela.

Sziasztoooook! Nagyon boldog vagyok🤗🤗🤗 Végre elindul a youtube csatornám!!! Ebben aztán a szívem lelkem benne van! Úgy döntöttem, hogy megtanulok vágni, mert úgy érzem csak Én tudom mit hogy szeretnék viszont látni végeredményként, és hát így lesz igazán Pamelás🥰😃 Sok sok órán át tanultam , informálódtam és gyakoroltam, hogy minél jobb legyen ☺️ Remélem tetszeni fog a vlogom Nektek! Az első részt szombaton teszem ki 20:00-kor, de addig is , itt egy kis előzetes☺️☺️☺️ Ha szeretnétek, iratkozzatok fel a YOUTUBE CSATORNÁMRA, HOGY NE MARADJATOK LE AZ ELSŐ RÉSZRŐL🙏🙏🙏 ( Úr Isten, de fura volt ezt végre leírni 😱😂 ) Link: https://www.youtube.com/c/HodiPamelaofficial

És ezeket olvastad már?