HŰHA

Hopp: Újabb sztárokat igazolt a TV2

Több mûsor is átalakul!
  • Szerző: KM

Nem akármilyen változásoknak leszünk majd a szemtanúi néhány héten belül - ami a TV2 műsorait és műsorvezetőit illeti. A csatorna most egy közleményben kürtölte világgá, kik az új érkezők. Mindezt néhány órával azok után, hogy kiderült: Pachmann Péter húsz év után ott hagyja a Tényeket.

Az érkezők között van, aki korábban a konkurens RTL Klub csapatát erősítette, de olyan csinos műsorvezető hölgy is, aki szakmabeli, de élete lehetőségét talán csak most, a TV2-től kapja majd.

Íme a csatorna közleménye:

"Pachmann Péter novemberben írásban kérte, hogy családi okokra hivatkozva szeretné munkabeosztását átgondolni. Péter közel húsz éven keresztül keresztül minden ünnep és hétvége alkalmával dolgozott, családapaként a jövőben szeretne több időt tölteni a gyermekeivel.

Feletteseivel egyeztetve abban állapodtak meg, hogy a Tényektől januárban elköszön és újult erővel, új partnerrel a jövőben is a Mokka műsorvezetőjeként dolgozik tovább. Ezzel egyúttal a Tények csapata is változik, Marsi Anikó és Gönczi Gábor mellett Andor Éva és Szebeni István vezetik majd a hírműsort.

Pachmann Péter műsorvezető társa a Mokkában Serfőző Krisztina lesz, míg Demcsák Zsuzsa Istenes Lászlóval köszönti majd a nézőket. A Mokka műsorvezetői csapatát erősíti Szabó Dóra is. A Tények Reggelt ahogy eddig, továbbra is Vitányi Judit és Váczi Gergely vezeti."

Serfőző Krisztina: 

 

És ezeket olvastad már?