HŰHA

Hogy mi van? Bódiék miatt sok a megcsalás szülővárosukban

Nagyecsed igencsak büszke híres szülötteire, de azt nem gondolták volna a falu vezetői, hogy a Bódi házaspár tiszteletére emelt emléktábla kapcsolatokat dönt dugába.
  • Szerző: Buster

Bódi Guszti szülővárosának díszpolgára, hiszen általa és persze felesége által, mindenki ismeri Nagyecsed nevét. A városban több artézi kút is üzemel, de mind közül a Szerelmesek kútja a legismertebb. Itt randevúzott egymással Margó és Guszti és innen szöktette meg szerelmét a zenész, sok évvel ezelőtt.

Ennek a szerelemnek állítottak emléket a helyiek azzal, hogy egy táblát helyeztek el, amelyen a házaspár arcmása díszeleg. A legenda szerint, aki a kút vizéből iszik, örök szerelemre lobban. Nos, éppen ez a szerelemre lobbanás okoz némi gondot a településen élőknek, melyről Margó mesélt az ATV Henrik angyalai című műsorában.

"2004-ben, amikor Guszti megkapta a díszpolgári címet, meglepetésként avatták fel a Szerelmesek kútjára helyezett táblát, amin a mi arcmásunk látható. Ez annak köszönhető, hogy annak idején mi ott randevúztunk egymással és Guszti onnan szöktetett meg sok évvel ezelőtt egy éjszakán.

Én kannával érkeztem, mondván, hogy vizet viszek haza, de reggelre már csak a kannát találták ott a szüleim…”

- mesélte Margó, aki nemrég egy érdekes levelet kapott Nagyecsedről.

"Egyszer csak levél jött a városból, amelyben azt írták, hogy fontolóra vették a táblánk megszüntetését, mert egyre több lett a félrelépés a faluban. A legenda ugyanis működik, és aki iszik a kút vizéből, az valóban szerelembe esik. Csak az a baj, hogy nem feltétlenül azzal, akivel az illendő volna”- vallotta be nevetve Bódi Margó.

És ezeket olvastad már?