HŰHA

Durva, miket mondott Berki Krisztiánról élő adásban Hódi Pamela

A híresség nem nyilatkozott túl hízelgően egykori párjáról, akivel már a lányukkal kapcsolatos kérdéseket is képtelenek megbeszélni.
  • Szerző: ripost

Berki Krisztiánnal való rossz kapcsolatáról vallott Hódi Pamela. A modell a Mokka hétfői adásában elmondta, hogy manapság már csak Berki feleségével, Mazsival tartja a kapcsolatot, a kislányukkal, Natival kapcsolatos ügyeket is vele beszéli meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Pamela úgy gondolja, hogy Mazsi látja el az apai feladatokat Berki helyett.

„Mazsival rendeződött a viszonyom, ami eddig nem volt jó. Megtanulta, hogy Nati anyja én vagyok, így már jól szót értünk egymással. Ez annak is köszönhető, hogy volt egy kétórás személyes beszélgetésünk, amikor felnyitottam sok szempontból a szemét. Ez azért is volt jó, mert most már nem csak az egyik oldalt hallja, nagyon sok mindenben egyetértett velem” – mondta el Pamela, aki már szinte szóba sem áll Berki Krisztiánnal.

„Ez annak köszönhető, hogy korábban reggel kilenc órakor már az üvöltözést, szidást, káromkodást kaptam egy olyan dolog miatt, amiről nem is tehetek. Ettől a stílustól menekültem én el egykor... Neki olyan hangulatingadozásai vannak, amiből én elmenekültem. Picit azt érzem, hogy Mazsi átvette ott az apaszerepet. Ami Krisztián feladata lenne, azt Mazsi végzi el” - jelentette ki Pamela.

A modell a jogi lépéseket is megtette, mert szerinte Krisztián a saját tévéműsorában minősíthetetlen stílusban beszélt róla.

„Egy pillanatig nem szeretnék reklámot adni annak a műsornak, de nagyon bízom benne, hogy legfeljebb kétszáz ember látta azt az adást és több nem. Ott olyan stílust vettek fel, úgy beszéltek rólam egyoldalúan, olyan hazugságokat állítottak rólam, ami felháborító. Azért nem cáfolom ezeket, mert akkor Krisztián nem kicsit kerülne cikis helyzetbe” – fogalmazott az édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?