HŰHA

Hihetetlen, hol nézte végig a hercegi esküvőt Meghan Markle édesapja

A 73 éves örömapa nem tudott ott lenni Windsorban, ezért ő is tévén nézte a nagy eseményt, mint a világon több millióan.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle édesapja, a nemrégiben szívműtéten átesett Thomas Markle nem tudott ott lenni lánya szombati esküvőjén, de a tévében követte az eseményeket. Az apa saját elmondása szerint egy napi 30 dollárért (nagyjából 8 ezer forintért) bérelt mexikói szálláson nézte végig, ahogy Meghan hozzáment Harry herceghez.

Kiderült, hogy már csütörtökön bejelentkezett az egyszobás apartmanba, mert mindenképp nyugodt körülmények között akarta megnézni a ceremóniát. Távozása után a szoba ára egyébként többszörösére emelkedett, most már 567 dollárt (152 ezer forintot) kell fizetni egy ott töltött éjszakáért.

Thomas Markle hétfőn ért haza saját lakásába, San Antonio Del Marba a műtét utáni pihenő óta, ekkor lehetett a nyilvánosság előtt először látni. A 73 éves férfi útközben zsíros tejszínhabbal és csokoládéval megpakolt frappucinót vett magának annak ellenére, hogy a hónapban szívrohamot kapott, a múlt héten pedig komoly műtéten esett át – írja a Daily Mail.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?