HŰHA

Hiába a nyomozás: kétszázmilliót ajándékozott a lányainak Győzike!

Bár a showman ellen eljárás folyik, váltig állítja, hogy egy fillérje sincs, minden a gyermekeié.
  • Szerző: Ripost

Egyre szövevényesebbé válik Gáspár Győző NAV-botránya. A showman legújabb állítása szerint a tőle lefoglalt 194 millió forint nem is az ő tulajdona, hanem a lányaié. Az összeg nagy részét, 136 millió forintot 2004-ben a nagymamájától kapta, és váltig bizonygatja, hogy neki semmi köze hozzá! A 194 millió forintot múlt héten, egy budapesti bankban foglalták le a nyomozók, és Győzike hiába próbálja papírokkal bizonyítani, hogy a pénz nem az övé, egyelőre nem járt sikerrel.

"Sokáig zárolva volt a pénz, aztán amikor visszakaptuk, akkor úgy döntöttem, hogy nekem ez nem kell, a lányaimnak adtam, és még kiegészítettem. Két éve 97 milliót kapott Evelin, és ugyanennyit Virág, ez volt a pesti széfben elzárva" - nyilatkozta a Blikknek Győző.

A Blikk birtokába került jegyzőkönyv szerint a múlt heti rajtaütés során a nyomozók azt is ellenőrizték, hogy Győzike lányának, Evelinnek, valóban van-e kulcsa a széfhez, illetve papírokkal igazoltatták, hogy a pénz biztosan az ő tulajdona-e.

"Azt akarják bizonyítani, hogy az nem Evelin fiókja, és hogy én írtam alá helyette a papírt.

Ezért most igazságügyi írásszakértőt rendelnek majd ki.

Győzike szerint koholt vádak alapján mentek ki a bankba a nyomozók, bár azt a lapnak elismerte, hogy ugyan a pénz nem az övé volt, de gyakran járt a bankfiókban a lányával.

Állítása szerint azért, hogy ellenőrizze, megvan-e még a pénz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?