HŰHA

Házassága részleteiről vallott Vajna Tímea: ennyit költhetett Andy mellett

Az özvegynek olyan életet biztosított, amilyet szeretett volna.
  • Szerző: RIPOST

A mai napig képtelen feldolgozni férje halálát Vajna Tímea. Az özvegy csak pár hete jutott el arra a pontra, hogy képes beszélni Andy elvesztéséről, ám most olyan részleteket is elárult a házasságukról, amelyekről eddig sosem beszélt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Az első fél évben furcsa volt, hogy amikor bementünk egy luxusüzletbe, Andy mindig kimenekült. Amint kimondtam, hogy milyen jó lenne ez a táska, vagy hogy mennyire tetszik az a ruha, kimenekült, és nem vette meg. Az esküvő után egy kicsit adakozóbb lett. Tényleg leste minden kívánságomat. Persze kontrollálta az anyagiakat, nagyon keményen, nem kaptam meg mindent, amit szerettem volna, de olyan életet biztosított... – idézte a Story Magazin Timit, akivel Návai Anikó készített interjút. Az özvegy azt is elárulta, hogy a későbbiekben Andy egy hitelkártyát biztosított neki, amit bárhol használhatott, bár sokszor inkább a barátnőinek vásárolt, mintsem magának. Az azonban előfordult, hogy férje rászólt, ha sokat költött.

„Előfordult, hogy Andy a hónap végén megdorgált, hogy túl sokat költöttem, de egyébként szabad életet biztosított” – árulta el Timi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?