HŰHA

Magyar nemzeti színekben pompázott Amerika ikonikus épülete

Különleges látványban volt része azoknak, akik nemrég a Miamitól 30 kilométerre északra fekvő Hollywood közelében jártak.
  • Szerző: Ripost

Magyar nemzeti színekben pompázott a világ első és ez idáig egyetlen gitár alakú szállodája, a 137 méter magas, 35 emeletes Seminole Hard Rock Hotel & Casino. Az egyedülálló, kilométerekről is jól látható megvilágítás apropóját az adta, hogy Havasi Balázs zongoraművész-zeneszerző a Hard Rock-lánc ikonikus épületében forgatta első amerikai videóklipjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Magyar nemzeti színekben pompázott a világ első és ez idáig egyetlen gitár alakú szállodája

Magyar nemzeti színekben pompázott a világ első és ez idáig egyetlen gitár alakú szállodája
Fotó: HAVASI Entertainment Ltd.

A zenei videót az teszi igazán különlegessé, hogy az exkluzív helyszínen eddig csak Jennifer Lopez és a népszerű rapper, Pitbull forgathatott, így Havasi Balázs az első európai művész, aki erre engedélyt kapott. A forgatás egy teljes napot vett igénybe. A közel 30 fős amerikai stáb három különböző helyszínen rögzítette a jeleneteket: a hotel elnöki lakosztályában, az épület előtt fekvő medencekomplexumban és a belső koncertteremben.

A szálloda szinte mindig telt házzal működik, ezért komoly előkészületet igényelt a helyszínek biztosítása és a több hektáros lagúna lezárása a vendégek elől. A videó annak a több hónapos amerikai reklámkampánynak a része, amely a HAVASI Symphonic nagyszabású egyesült államokbeli bemutatkozását előzi meg.

 

Jön a koncert is!

A magyar zenei produkció 2021. október 23-án a gitár alakú hotel 7000 fős arénájában ad koncertet. A HAVASI Symphonic közel 50 fővel utazik az Egyesült Államokba, hogy a magyar zenei élet kiemelkedő tehetségű előadói számos európai aréna koncert után elvarázsolják az amerikai közönséget is.

A koncert dátuma szimbolikus, hiszen október 23-a kettős nemzeti ünnep Magyarországon, ugyanakkor az amerikai helyszín számára is kiemelten fontos, mivel az egyedülálló szórakoztató komplexum 2019. októberében nyitott meg, így fennállásának második évfordulóját fogja ünnepelni a magyar produkció koncertjével. A magyar művészek illusztris társaságba kerültek, hiszen az őszi szezonban ugyanitt készül koncertezni Eric Clapton, a Guns N’ Roses és a ZZ Top is.

A HAVASI Produkció 2021-ben természetesen nem csak Amerikában látható és hallható. A hagyományos decemberi Aréna- koncerteket idén először országos turné előzi meg, amelynek keretében augusztus 15-én a budapesti Margitszigeti Szabadtéri

Színpadon, augusztus 18-án a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadon, szeptember 19-én a szegedi Városi Sportcsarnokban, szeptember 25-én a győri Audi Arénában, szeptember 26-án pedig a Veszprém Arénában találkozhat Havasi Balázzsal és művész barátaival a nagyközönség.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?