HŰHA

Hatott az évszázados ősi átok: emiatt ért véget Sarka Kata házassága!

Igazi álompár voltak, de egy elfeledett részlet a múltból mindent megmagyaráz.
  • Szerző: Ripost

Rengeteg nászajándékot kapott Hajdú Péter és Sarka Kata, amikor 2008 augusztusában, a Szent István Bazilikában kimondták a boldogító igent. A házaspárt sokáig álompárként emlegették, hiszen példásan, nagy szeretetben nevelték két gyermeküket, és látszott, hogy igazi, mély szerelemmel szeretik egymást.

Arra viszont kevesen emlékeznek, hogy egykor, a sok fényűző nászajándék mellett, egy rémisztő kinézetű régi csónakot is kaptak a szerelmesek.

A furcsa kenut Frabato ajándékozta nekik, de hamarosan kiderült, rettenetes története van!

Péter az esküvőjüket követően elmondta, utóbb tudták meg, hogy a Baliról származó csónakban az őslakosok eresztették utolsó útjukra a halottaikat. És bár egyikük sem babonás, a temetkezési hajótól mindketten megrémültek, ezért úgy döntöttek, Kata szüleinél, egy raktárban helyezik el. Igen ám, csakhogy az eredetileg szerencsét hozó csónakról hamar kiderült, hogy balszerencsék sorozatát indította el a családban.

Az ősi csónakot szállító taxi lerobbant, az pedig, amelyiket utána küldtek, karambolozott. Ráadásul hiába érkezett meg végül a családi raktárba, utána folyamatosan szólt a helyiségben a riasztó, pedig erre addig nem volt példa!

Mindezek fényében könnyen lehet, hogy a nászajándék átadásakor borzalmas átok szállt a szerelmespárra. A természetfeletti dolgokban pedig vagy hisz az ember, vagy nem, ettől függetlenül viszont elgondolkodtató, hogy miként került veszélybe ez a megbonthatatlan szövetség.

És ezeket olvastad már?