HŰHA

Hatalmas siklót mentett meg Kondákor Zsófi

A Jóban Rosszban színésznője néhány hete, futás közben találkozott először a hüllővel, néhány napja pedig sikerült közreműködnie abban, hogy biztonságos helyre kerüljön a sikló.
  • Szerző: ripost

Elhagyott gabonasiklót mentett meg az elpusztulástól Kondákor Zsófi! A Jóban Rosszban színésznője először egy hete látta meg a hüllőt, meg is osztott egy fotót az állatról az Instagramon. A bejegyzése elég nagy port kavart, rengetegen megkeresték Zsófit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor/Ripost

„Állatvédők, vadállatbefogók, önkéntesek és állatorvosok írtak, hogy segítsek nekik megkeresni a siklót, mert ebben a klímában nem érzi jól magát, terráriumban 28-30 fokon szeret napozni, szóval minden bizonnyal kirakták a gazdái” – fogalmazott Zsófi, aki azt is megtudta a szakemberektől, hogy a hüllő napokon belül elpusztulhat a számára kedvezőtlen időjárási körülmények miatt.

Egy hete kitettem storyba egy kígyót (Gabona Sikló). Elég nagy port kavart, folyamatosan kerestek meg állatvédők, vadállatbefogók, önkéntesek, állatorvosok, hogy segítsek megkeresni, mert ebben a klímában ő nem érzi jól magát, terráriumban 28-30 fokon szeret napozni(szóval kirakták)... És el fog pusztulni, van kB 1-2 napja. Aznap visszamentem, nem találtam... Ma elmentem futni, és ugyanott, annak a fának az odvában napozott!!! Begpiszkaltam él-e.. Mozgott. Még élt! És, hogy mindenki megnyugodjon, (én is) ma a polgárőrség kijött és sikeresen befogták, és az elhelyezéséről is gondoskodnak! 🙏Szóval happy end! És köszi akit érint!!!

Jó ideig hiába kereste, nem bukkant a nyomára, néhány nappal ezelőtt, futás közben azonban észrevette a siklót.

„Ugyanott, annak a fának az odvában napozott! Megpiszkáltam, él-e... Mozgott. Még élt! És, hogy mindenki megnyugodjon, a Tárnoki Speciális Mentő, Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület kijött, és sikeresen befogták, és az elhelyezéséről is gondoskodnak!” – zárta a tanulságos történetet a színésznő.

És ezeket olvastad már?