HŰHA

Hatalmas bátorság, bikiniben vállalta fel narancsbőrét a szexi énekesnő

A 27 éves sztár sokáig csak retusált képeket mert posztolni magáról.
  • Szerző: Ripost

Demi Lovato egész életében küzdött a súlyával, de az elmúlt egy évben, kezd megbékélni magával. A rehabot is megjárt énekesnő most egy bikinis fotót osztott meg követőivel, amin megmutatta a hibáit is, retusálás nélkül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

„Ez a legnagyobb félelmem. Egy bikinis fotó magamról, szerkesztés nélkül. Igen, ez narancsbőr. Szó szerint belefáradtam már, hogy szégyelljem a testem és megszerkesszem (igen, a többi bikinis fotó szerkesztett és utálom, hogy ezt csináltam, de ez az igazság). Ez az, amit kaptam. Akarom ezt az új fejezetet az életemben. Szóval ez vagyok én, szégyenérzet és félelem nélkül, büszkén arra a testre, ami olyan sok küzdelmen van túl és remélhetőleg lesz is még, ha egy napon szülhetek” – írta Demi Lovato, akinek őszinteségét nem csak a rajongók, de a hírességek is értékelték.

Fotó: www.profimedia.hu

Többek között a mostanában szintén a súlya miatt bántott plus size modell, Ashley Graham, valamint Jenna Dewan, Jamie Lee Curtis, Ashley Greene és Scooter Braun is biztatták egy-egy üzenettel – írja a DailyMail.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?