HŰHA

Három év börtönt is kaphat a népszerű magyar énekes

Áramlopással is gyanúsítják Kozsót, akin a bíróság polgári peres eljárásban próbálja visszanyerni a négy és fél millió forintot.
  • Szerző: Ripost

Rájár a rúd mostanában Kozsóra. Szakítottak Keirával, és nagy erőkkel nyomoz utána a rendőrség, az ügyészség szigorú felügyelete mellett. Szeptember 22-ig meghosszabbították a nyomozást a zenész ellen.

Ha beigazolódik a feltevésük, akkor Lajcsi után ő lesz a második olyan sztár, akit áramlopással gyanúsítanak. Ha bűnösnek találják, akkor akár három évig terjedő szabadságvesztést is kaphat. A 2014-ben súlyos agyműtéten átesett sztár annyira megváltozott a kórházban, hogy még akkori szerelme, Keira is elhagyta. Utána pedig következett a balhé kedvenc teaháza, a Zöld teknős miatt. A tavaly szinte folyamatosan zárva tartó  szórakozóhelyről Kozsó egykori üzletvezetője készített lebuktató fotókat. A sokaknak tetsző, szerelmi légyottokra is felkészült teaházban penészes falakat, kukacos teafüvet és szaladgáló egereket fényképezett az egykori barát. Mint kiderült: az ott dolgozó kollégák ezek miatt hagyták ott a helyet, féltették saját egészségüket. A Story magazin megtudta, hogy két ügyben is nyomoznak, aminek a vége polgári feljelentés és büntetőjogi per is lehet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?