HŰHA

Hamarosan nagypapa lesz Rózsa György, szeretne együtt csajozni az unokájával

A műsorvezető alig várja már, hogy kezében tarthassa a csöppséget. Minden vágya egy unoka volt!
  • Szerző: Ripost

Hatalmas a boldogság Rózsa György családjában, ugyanis hamarosan érkezik a trónörökös. A tévés lánya, Csilla az első gyermekével várandós, és már az is kiderült, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rózsa már nagyon készül első unokája születésére, lányát rendszeresen ellátja tanácsokkal a gyereknevelést és a névválasztást illetően.

Fotó: Ripost

„Kértem, hogy tartsa titokban a dolgot, ez félig sikerült. Borzasztóan boldog volt, amikor megtudta, hogy nagypapa lesz. Szerintem a páromnak, Viktornak egy szobrot is állított a kertben. Reméljük, kevésbé féltő nagypapa lesz, mint apuka. Engem a széltől is óvott, és óv a mai napig, de az biztos, hogy szeretetből nem lesz hiány” – mesélte a Mokkában Rózsa György lánya, Csilla.

A műsorvezető elárulta, alig várja már, hogy unokáját a kezében tarthassa. Sőt, már javában szervezi a közös programokat a csöppséggel.

„Túl fogom szeretni az unokámat. Bár megígértem a Csillának, hogy nem fogok folyamatosan körülöttük téblábolni, naponta megyek csak fel hozzájuk, maximum 2-3 alkalommal. Az viszont egyszer biztos, hogy majd csajozni együtt fogunk az unokámmal, és remélem, hogy egy-két lehullajtott leánykát nekem ajándékoz” – viccelődött Rózsa György.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?