HŰHA

Halálközeli élményben volt része, perel a magyar színész

A sztár júniusban szenvedett súlyos balesetet egy mozgólépcsőn, egymillió forintot követel.
  • Szerző: ripost

Egymillió forintot követel a BKV-tól Zana József, miután hetekkel ezelőtt a Dózsa György úti mozgólépcsőn balesetet szenvedett.

A színész hiába próbált megegyezni a céggel, szerintük Zana nem kapaszkodott megfelelően, ezért következett be a baj. Ügyvédje azonban úgy gondolja, ha megfelelően működött volna a mozgólépcső, nem lett volna baleset.

"Hiába próbáltunk megegyezni a BKV-val, sajnos nem sikerült. A cég azt állítja, hogy védencem azért sérült meg a mozgólépcsőn, mert nem kapaszkodott, mivel mindkét kezében bevásárlószatyor volt. Én viszont úgy gondolom: ha rendeltetésszerűen működött volna a szerkezet, a baleset elkerülhető lett volna. Bírósághoz fordulunk" – közölte a Blikk-kel dr. Lichy József, a színművész jogi képviselője.

Zana korábban elmondta, borzalmas pillanatokat élt át a baleset során.

"Össze-vissza zúztam magam, esküszöm, halálközeli élményem volt. A járókelők segítettek feltápászkodnom. Leültettek egy kis székre, akkor láttam, hogy mindenem csurom vér, a ruháim pedig teljesen szétszakadtak" - fogalmazott a színész, akit a baleset után a Honvédkórházba szállítottak.

És ezeket olvastad már?