HŰHA

Gyerekei buktatták le: Így derült fény Hajdú Péter új kapcsolatára

Hajdú Péter gyermekei elképesztően rafináltak! A tévést meglepő módon buktatták le, mikor megismerkedett születendő gyermeke édesanyjával.
  • Szerző: Ripost

Rafinált módon buktatták le a gyermekei Hajdú Pétert! A tévés egy ideig titkolta új kapcsolatát, ám Dávid és Noncsi kinyomozták, hogy édesapjuk összejött Eszterrel. Ezek után addig faggatták, amíg nem találkozhattak Péter szerelmével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hamarosan szülők lesznek

Hamarosan szülők lesznek (Fotó: Instagram)

„Hónapokig bujkáltunk. Én mondtam, hogy ezt csináljuk, nem akartam, hogy megírják, főként a gyerekek miatt. Egyszer viszont a Dávidka valahogy kileste, ahogy az Eszterrel írogattunk egy applikáción keresztül. Természetesen elmondta a nővérének, a Noncsinak, aki már rafináltabb volt, és az instán megtalálták Esztert. Folyamatosan faggattak a gyerekek, és akkor volt egy pont, amikor elmondtam. Csak azt a lányt akartam bemutatni nekik, akivel tényleg komolyan tervezek, és az Esztin kívül senkivel sem találkoztak a gyerekek” – mondta el a tévés Polgár Tünde és férje műsorában. Mint kiderült, Péter és várandós kedvese már 2019 nyarán együtt voltak, ám a gyerekek csak következő év januárjában találkoztak Eszterrel, akivel nagyon jó kapcsolatban vannak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?