HŰHA

Ha nem ő mondja, el sem hisszük: Vele vacsorázik a magyar stylist

Lakatos Márk olyan természetességgel beszél a jövőhéten esedékes vacsorameghívásáról, mintha csak a sarki büfébe lenne hivatalos. Pedig a divattörténelem egyik legnagyobb alakja a vendéglátó.
  • Szerző: Buster

Lakatos Márk néhány napja egy díjátadó eseményen árulta el, mire is készül néhány napon belül. Az egyébként díjat is bezsebelő stylist, hetek óta tervezgeti, miben tegyen eleget a világ ma élő egyik legnagyobb divattervezőének meghívására. Abban biztosak lehetünk, hogy a hatvanöt éves mester felfigyel majd az extrém divatguru öltözékére.

"Lakatos Márknak lenni a világ legizgalmasabb lehetősége. Számomra az öltözködés és a divat egy hatalmas játék és játszótér. Ha meg kell jelennem valahol, két eset lehetséges.

Vagy az otthoni gardróbomból válogatok össze egy az eseményhez és a hangulatomhoz is illő szettet, vagy hetekkel előre megálmodom és megvalósítom az elképzelésemet egy alkalomra.

Ez utóbbi történt most, amikor Jean Paul Gauliter vacsorájára készülök, ami a jövőhéten esedékes Párizsban"

- mesélte a %%- nak Lakatos Márk, aki nem egyedüli magyarként vesz részt az eseményen.

"Hogy mit keres egy magyar stylist a divat egyik legnagyobb alakjának vacsoráján? Nos, az estén Gauliter augusztusban bevezetésre kerülő új parfümjét mutatják be, és a szervezők úgy gondolták, hogy én vagyok magyarországon az a figura, aki Jean Paul Gauliter világát hitelesen tudom bemutatni a hazai közönségnek. Egyébként a kampány egyik arca Axente Vanessa, aki a három olyan magyar a lány egyike, akik ott vannak a modell szakma élvonalában"

- árulta el a stylist.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?