HŰHA

„Ha nem építhetek, meghalok” – vallotta be Brad Pitt

Az Oscar-díjas színész egy jó barátját lepte meg azzal, hogy újjávarázsolta a házát.
  • Szerző: Ripost

A magánéletébe engedett betekintést Brad Pitt, amikor részt vett az IOU TV műsorában, a Property Brothersben. A műsorban házakat alakítanak át, amíg a tulajdonosok elutaznak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legújabb adásban pedig Jean Black sminkmester házát alakították át. Brad Pitt kapva kapott a felkérésen, hogy segítsen a projektben. Jean ugyanis igazán jó barátja, már több mint 40 filmben dolgoztak együtt – még a színész fenekét is kisminkelte a Szenvedélyek viharában című film forgatásán.

Look who’s coming to Celebrity IOU! Don’t miss Brad Pitt on tomorrow night’s episode of #CelebIOU at 9|8c.

A forgatás alatt az Oscar-díjas színész elmondta, hogy igazán közel állnak egymáshoz Jeannal, olyan, mintha testvérek lennének. Éppen ezért egy percet sem gondolkodott, hogy segítsen jó barátján. De egy másik titkot is elárult.

„Szeretem az építkezések hangját. Ha nem építhetek, meghalok. Hihetetlen érzés, amikor besétálsz egy helyre és már látod magad előtt a lehetőségeket, hogyan is nézhetne ki” – vallotta be.

Brad, the Property Brothers and a makeover — what could be better? Watch Brad Pitt, @mrdrewscott and @mrsilverscott tonight on Celebrity IOU at 9|8c. #CelebIOU

Az építőknek még az anyagok kiválasztásában is segített és ügyelt arra is, hogy a vendégház a nagy házhoz illeszkedjen stílusában. Mint mondta, egyszerűen rajong a különböző textúrákért és anyagokért, szerinte ezek tökéletes harmóniája tesz egy lakást otthonná.

De persze a falbontásban ugyanúgy kivette a részét, mint a tervezésben, nem ijedt meg a kétkezi munkától. A végén pedig igazán elégedett lehetett a munkájukkal.

Jean pedig megszólalni is alig tudott, amikor meglátta, mit műveltek a háta mögött.

„Eddig is tudtam, hogy Bradnek nagy szíve van. De az, hogy ezt tényleg megtette értem, szinte felfoghatatlan. Nagyon meghatott és nem tudom elégszer megköszönni. Szeretlek, Brad” – mondta a színésznek, aki könnyekig hatódott a szavak hallatán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?