HŰHA

Gyermekeitől függ Hajdú Péter baratnőjének a sorsa

A mûsorvezetőnek a gyermekei a legfontosabbak és az, hogy ők boldogok legyenek.
  • Szerző: ripost

Hiába van férfiből és keresi a boldogságot,még mindig a gyermekei a legfontosabbak Hajdú Péter számára. Az Esti Frizbi házigazdája ezért nem erőlteti a találkozást új barátnőjével, Eszterrel, már ami a kicsiket illeti.

Ez nem is csoda: a fiatal nő és Hajdú mindössze néhány hete alkotnak egy párt, elhamarkodott lenne hosszú távon bármit is kijelenteni - írja a Bors.

"A gyerekeknek már beszéltem Eszterről, de még nem mutattam be őket egymásnak.

De ha akarják, bármikor megismerhetik.

Mivel a legjobbat szeretném nekik, rájuk bízom a döntést. Ha kíváncsiak rá, találkozni fognak vele, ha nem, semmi nem lesz kötelező" - mondta el a lapnak Hajdú, aki nem tagadja, szeretné, ha a gyermekei elfogadnák az új választottját.

Ennek ellenére eleinte azt is el tudná képzelni, hogy elküldje a barátnőjét a közelből, ha a gyerekek nála vannak.

"Ha Eszter szimpatikus nekik, együtt is szervezhetünk programokat. De mivel tényleg ők a legfontosabbak, ha ez nem fog megtörténni, azt is el tudom képzelni, hogy az esetleg majd velem élő párom ne legyen otthon, amikor a gyerekekkel vagyok."

Hogy a kicsik hogyan fogják fogadni Hajdú Péter új párját, még a jövő zenéje, Sarka Kata viszont már hetekkel ezelőtt felkészítette őket arra, hogy édesapjuk életében esetleg új nő fog megjelenni.

És ezeket olvastad már?