HŰHA

Gyerekmolesztálók célpontja lett a Rogán család

Egy ártatlan fotó indította meg ferde hajlamú netezők fantáziáját. A képet jobbnak látta levenni a politikus felesége...
  • Szerző: Ripost

Ebben a hatalmas hőségben a Rogán család is a strandon talált hűsítő menedéket. Azt gondolták, hogy nincs okuk rejtegetni nyaralásuk boldog pillanatait. Ám az még véletlenül sem jutott eszükbe, hogy egy számukra boldog, megörökített pillanatból egyszeriben nyomasztó rémálom kerekedhet.

Rogán Cecília büszkén fényképezte a kisfiukat, Áronkát, amint ruha nélkül pancsolt a strandon. Teljesen természetes a családos emberek körében ez a helyzet, így nem tulajdonítottak nagy jelentőséget annak sem, hogy a csemetéről készült fotót feltették a közösségi oldalukra. Ám a világhálón pedofil emberek figyeltek fel a csöppségre. Egyre többen dicsérték Áronka meztelen fotóját, túllépve a jó ízlés határán... A helyzet kezdett egyre kellemetlenebbé válni.

„Természetesen nem a nyilvánosságnak szántam, hanem a barátainkkal akartam megosztani a kisfiam fotóját, ahogy az édesanyák többsége nap mint nap megteszi – kezdte a Borsnak Rogán Antal felesége. -

A pedofil tartalmakkal kereskedő oldalakat mélységesen elítélem. A kép egy kisfiú öröméről szól, aki életében először szülői segítség nélkül lebeg a vízben. Sosem gondoltam volna, hogy van, aki még ennek kapcsán is csak a rosszra gondol.

De úgy tűnik, tévedtem. A képet természetesen ezek után leveszem” – bosszankodott az édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?