HŰHA

Gyerekei előtt is trágárkodik Ada

Sokan úgy érzik: Ada lazasága néha már közönségességbe csap át. Azért érhetik ezek a vádak a szexi édesanyát, mert a Szelfi legutóbbi adásában egyik gyereke előtt káromkodott.
  • Szerző: Ripost

Az RTL Klub Szelfi című műsora lehetőséget ad a nézőknek arra, hogy betekintsenek a sztárok leplezetlen magánéletébe. A legtöbb szereplő pedig kicsit sem próbál finomkodni: minden kínos részletet megörökítenek kézi kamerájukkal. Így aztán nem maradhatnak rejtve a kíváncsiskodó tekintetek elől a legintimebb és legmegbotránkoztatóbb helyzetek sem.

Ada már többször kiütötte a biztosítékot a közönségnél, hiszen a csinos műsorvezető egy kis italozás hatására könnyedén elengedi magát, ilyenkor pedig igencsak trágár szavak hagyják el a száját. Sokak szerint nem való így viselkednie egy kétgyermekes édesanyának, de olyan rajongók is akadnak, akik nem látnak ebben semmi kivetnivalót. Tény, hogy egy szülőnek is szüksége van a kikapcsolódásra, lazításra, ám az nem biztos, hogy ezt meg is kéne örökítenie, hogy az egész ország ilyen állapotban lássa.

Ada most még tovább ment! Nem elég, hogy a barátai társaságában csúnyán beszél, hanem ráadásul a gyerekei körében is ordenáré szavakat használ. A Szelfi legutóbbi adásában a következő mondatok hagyták el a műsorvezető száját, miközben kisfiával, Bálinttal beszélgetett:

„Nem indítottam el a mosást! A p*csába!”

„Ne dobáld a WC-papírt, mert a s*ggünket töröljük vele!”

„(…) K*rva öreg leszek, meg már te is!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?