HŰHA

Gönczi Gábor vajon lemond az apaságról?

Bár Tatár Csilla születendő gyermekének bizonyosan nem volt férje, Gönczi Gábor a vér szerinti apja, a törvény szerint mégis az ő nevére anyakönyvezhetik a babát.
  • Szerző: Ripost

Gönczi lehet a vezetékneve Tatár Csilla és kedvese első, közös gyermekének - járt utána a Blikk. Bár az egykori tévés házaspár múlt hét csütörtökön már hivatalosan is elvált, a fogantatás pillanatában a törvény szerint még összetartoztak.

Csilla szerint minden rendben lesz

„A törvényt nem érdekli, hogy egy magyar állampolgárnak ki a nemzőapja, csak az, hogy a születési időpontja alapján a vélelmezhető fogantatás pillanatában az édesanyának mi volt a családi állapota.

Tehát Tatár Csilla magzatának egészen addig Gönczi Gábor az apja, ameddig erről a gyámhatóság előtt hivatalosan nem mond le, és ugyanott a vérszerinti apuka nem tesz teljes hatályú apasági elismerő nyilatkozatot

- mondta Dr. Kamarás Péter a lapnak. Az RTL klub műsorvezetője még tájékozódik az ügyben, így nem kívánt nyilatkozni, de Tatár Csilla elmondta, minden szükséges papírt idejében beadnak majd, így nem lesz probléma a névadáskor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?