HŰHA

Gólyahír, megszületett a gyönyörű 36 éves modell harmadik gyermeke

A modell és kisfia is jól vannak és a baba nevét is bejelentették végre a boldog szülők.
  • Szerző: Ripost

Megszületett Miranda Kerr és a 29 éves Snapchat-milliárdos, Evan Speiegel második közös gyereke. A 36 éves modell és a baba is remekül van, és mindenkinek megköszönték a kedves szavakat – írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Az Instagramra feltöltött posztjukban azt írták: „Úszunk a boldogságban, hogy Myles megérkezett hozzánk és nagyra értékeljük a kedves szavakat és a jókívánságokat ebben a különleges időszakban. Nem lehetnénk izgatottabbak, hogy végre a családunkban üdvözölhetjük a csodálatos kisfiunkat.”

✨ We are overjoyed at the arrival of Myles and so appreciate everyone's kind words and wishes during this special time. We couldn't be more excited to welcome our beautiful son into our family. ✨

Miranda Kerr és és Evan Spiegel márciusban jelentették be, hogy a második közös gyereküket várják. Bár a baba nemét korábban tudták, akkor úgy nyilatkoztak: ez egy olyan apró kis részlet, amit a nyilvánosság előtt szeretnének titokban tartani.

Kerr már két kisfiú anyukája. A nyolcéves Flynn édesapja Orlando Bloom, akitől 2013-ban vált el a modell, Spiegellel közös Hart fia pedig másfél éves.

És ezeket olvastad már?