HŰHA

Gesztesi atyai pofonnal menti meg Hujbert

Gesztesi Károly talán az egyetlen barát és kolléga, aki kiáll a sorozatos botrányokba keveredő Hujber mellett. Igyekszik terelgetni őt, és az eszköztára az öleléstől az atyai pofonig terjed...
  • Szerző: Buster

Hujber Ferencnek alighanem már a kiborulássorozat első alkalmánál segítségre lett volna szüksége. De talán még most sem késő! Gesztesi Károly megtette az első lépést fiatal kollégája érdekében.

Kevesen tudják, hogy a két színész között 18 évvel ezelőtt amolyan apa-fiú kapcsolat alakult ki egy közös filmjük forgatása során. Ez az oka annak, hogy Gesztesi ma is kiáll a fiatalabb kollégája mellett, még akkor is, ha tudja, barátja sokat hibázott az utóbbi időben…

"Mindketten zárkózott emberek vagyunk, így nem baráti sörözések vagy bulizások jellemzik a kapcsolatunkat. Leginkább arról van szó, hogy rövid kérdéseket teszünk fel egymásnak, melyekre általában egy-egy hosszabb bibliai idézet a válasz.

Tőlem elfogadja az „atyai” intelmeket, és elfogadja az ölelést is, ha arra van szükség.

Az az igazság, hogy nem tud akkora marhaságot csinálni, amit ne bocsájtanék meg neki. Amikor hibázik, akkor tudom, hogy nem önmaga. De ha eljönne az az idő, amikor már nincs más hátra, kénytelen leszek egy igazi kijózanító, atyai pofont adni neki. Aztán persze megölelném…”

- mondta Gesztesi a %% napilap szerdai számában, ahol hosszasan mesél fiatalabb kollégájához fűződő évtizedes barátságáról.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?