HŰHA

Furcsa fotók: Expasija bátyjával melegedett össze a színésznő

A Hősök című sorozat egykori sztárja nem tud elszakadni a Hickerson-családtól, már a második testvérrel él együtt.
  • Szerző: Ripost

A Hősök sorozat egykori sztárja, Hayden Panettiere nem túl szerencsés a szerelemben. Egy éve ért vége a házassága Vlagyimir Klicskóval, akivel kilenc évig voltak együtt. Született egy kislányuk is, akit úgy volt, együtt nevelnek majd. Azonban a színésznő botrányos szerelmi élete miatt az egykori bokszoló úgy döntött, elveszi a gyereket, hogy vele éljen Ukrajnában.

Fotó: AFP

Panettiere ugyanis összejött Brian Hickersonnal, akivel egy se veled-se nélküled kapcsolatban éltek. A férfi többször is bántalmazta a 30 éves színésznőt, míg egyszer úgy megverte, hogy családon belüli erőszak miatt a bíróság előtt kellett felelnie. Akkor távoltartási végzést adtak ki a férfi ellen, nem mehet a színésznő közelébe.

Brian bátyja viszont igen. Haydenről ugyanis olyan fotók készültek, amiken Zackkel kézen fogva sétálgatnak. Vagyis az egykori sorozatsztár a jelek szerint összemelegedett egykori sógorjelöltjével.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

??????????? ???????? (@celebs_in_touch) által megosztott bejegyzés,

A People magazinnak nyilatkozott a színésznő egyik barátja, aki elárulta, hogy Panettiere mindig is jó barátságban volt az exe bátyjával. A képek tanúbizonysága alapján azonban ez több, mint barátság...

És ezeket olvastad már?