HŰHA

Fura kijelentéssel tesz pontot Kis Grófo a Puzsér-ügy végére

Puzsér Róbert mostanában minden héten kipécéz magának valakit a sztárvilágból, akit keményen kritizál Facebook posztjaiban. Következő áldozatának Kis Grófót választotta, akinek munkásságát és szokásait is bírálta.
  • Szerző: R.O.

Puzsér posztjában az olvasható, hogy Grófóék családja szerint a hagyományos női szerep pusztán a szolgaság. Szó, mi szó, a mulatós énekes édesapja valóban mondott különös dolgokat a Frizbiben  sajátos családpolitikájukról, ám mindezt állítólag csak az interjú hevében tette.

A kritikus persze nem hagyta ki ziccert, hogy belekössön  a családba:

"...Kis Grófóra nem maradtak jelzőik, úgyhogy ő meg is ússza a mocskolást. Sőt: a női jogvédők vélhetően örömmel szemlélik, ahogy Jimmy rajongói darabokra tépnek. Még Kis Grófo feleségének a sorsa sem érdekli őket" - írta ki a Facebook falára.

Megkerestük a mulatós énekest is, vajon mit szól, hogy Puzsér most őt találta meg.

Örülök, hogy figyelemmel kíséri a munkásságomat, és rólam beszél. Sok boldogságot kívánok neki.

Továbbá nem szeretnék belefolyni a játékába, úriembernek tartom magam ehhez, de ennek ellenére szívesen találkoznék vele, hogy ezt megbeszéljük" – mondta Kis Grófo. Azt őt ért vádakra azt a magyarázatot adta, hogy valóban volt olyan szokás a cigányságban,  ha férfitársaság érkezik vendégségbe, az asszony nem ülhet az asztalhoz.

A szokások azonban modernizálódtak, ez a 80-as években volt hagyomány, ma már csak „nem illik az asztalhoz ülni a feleségnek”, ezért a hölgyek beszélgetnek.

Nagyon szeretjük egymást, ezért nem is szívesen megyünk külön sehová. Asszony nélkül félembernek érzem magam. Hűséges és családcentrikus vagyok, amit édesapámtól tanultam

- mondta Grófo arra, hogy a feleség nem mehet el egyedül szórakozni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?