HŰHA

Függőségéről vallott a magyar színésznő, képtelen leállni!

A híresség nem tagadja, hogy van egy olyan szenvedélye, amivel nem tud felhagyni.
  • Szerző: ripost

Meglepő szenvedélyéről rántotta le a leplet Vándor Éva. Az utóbbi időszakban szenvedélyesen beleszeretett a tetoválásokba, ami igazán szokatlan egy színésznőtől, pláne olyasvalakitől, aki már túl van a hatodik ikszen.

"A férjem kerek évfordulóját ünnepeltük, és támadt egy olyan ötletünk, hogy tetováltassunk együtt. Este azt mondta, jó, reggel azt mondta: nem jó. Bennem viszont már nagyon régóta érett a gondolat, úgyhogy egy barátnőmmel gyűjtöttünk némi bá­torságot és elindultunk egy tetoválószalon felé. Az első egy ágon pihenő lepke lett a bal vállamon. Először olyat szerettem volna, amit biztos nem bánok meg. Azóta több madarat tetováltattam a környékére: Vándor Éva a nevem, sokat vándorolok a szakmámból adódóan, sok élmény vagy éppen bánat ér, de a végén mindig hazaszállok" – mondta el a Borsnak a színésznő.

Manapság már tíz tetoválás borítja a testét, de esze ágában sincs leállni: a közeljövőben három csillagjegyet varrat majd a hátára.

"A tervek szerint a saját, a lányom és az unokám csillagjegyét kötik össze egy szimbólummá. Elég későn jött ez a szenvedély, de egy percig nem bántam meg. Vonz, szükségét érzem.

Ha csak arra gondolok, hogy zizeg a tű, megindul bennem az adrenalin

 - mondta el Éva, aki a mai napig elképesztően jó formában van.

És ezeket olvastad már?