HŰHA

Fontos üzenet, erre buzdít mindenkit Majka

A rapper szerint fontos, hogy komolyan vegye mindenki a kialakult helyzetet.
  • Szerző: RIPOST

Komoly üzenetet fogalmazott meg a közösségi oldalán Majka! A rapper szeretné felhívni az emberek figyelmét a kialakult helyzet fontosságára, és arra, hogy komolyan kell venni minden óvintézkedést, amit a szakemberek elrendeltek, hiszen jelenleg csak egy mód van arra, hogy lelassítsuk a vírus terjedését. Majka szerint: Mindenki maradjon otthon!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Nincs megoldás a vírus eltüntetésére, de arra van, hogy ne egyszerre legyen beteg mindenki. Ha nem figyelünk oda, akkor a kis dolgokból is óriási baj lehet. És most nem a koronavírusra gondolok, hanem a rutin, de életmentő műtétekre. Ha minden orvos beteg, vagy dolgozik, vagy teljesen kimerült, ki fogja megműteni a gyerekeinket egy egyszerű vakbélgyulladás esetén? Ha elesik és megvágja magát, ki lesz aki összevarja a sebet?” – kezdte a bejegyzésében Majka, aki arra buzdít mindenkit, hogy vegye komolyan a kialakult helyzetet, és ha teheti, maradjon otthon.

„Az egyszerű dolgok amiket megszoktunk, most végzetesek is lehetnek! Vegyük ezt komolyan. Ne most menj el orvoshoz, csak abban az esetben, ha igazán szükség van rá. És ne menj sehova, ha csak nem elkerülhetetlen. Ha egy mód van rá, kérlek maradj otthon!” – fogalmazott a rapper.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?