HŰHA

Fogva tartotta egy nő Alekoszt, most kiderültek a részletek

A pórul járt volt valóságshow-hős április 21-én tett bejelentést a rendőrségen, miután a randi rémisztő fordulatot vett.
  • Szerző: Doris

Kiderült, Alekosz egy Újbudán lakó hölgynél szerette volna egy kicsit kiereszteni a gőzt ebben a nehéz időszakban, amikor kissé elfajultak a dolgok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Ahogy arról a már beszámolt, a görög celebet randipartnere 40 percen át korlátozta a szabadságában, magyarán egyszerűen bezárta a lakásba, fogva tartotta. Azt, hogy ez idő alatt pontosan mi történt, egyelőre homály fedi és az is rejtély, hogy Alekosz végül hogyan oldott kereket. Az viszont biztos, hogy a pórul járt reality-sztár úgy felháborodott, hogy a rendőrséghez fordult. Ezt már ő is megerősítette lapunknak.

A megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, hogy reagáljanak a történtekre. A következő választ kaptuk.

„Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az Ön által is említett férfi 2020. április 21-én tett bejelentést a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába, hogy egy újbudai lakásból hölgyismerőse nem akarja kiengedni. A perceken belül kiérkező rendőrök a bejelentőt már az autójában ülve találták, akit a rendőrök meghallgattak. Az általa elmondottakból közvádra üldözendő bűncselekmény gyanúja akkor nem merült fel. A bejelentő később a BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányságán feljelentést tett, amely alapján a rendőrség feljelentés-kiegészítést rendelt el” – állt a közleményben.

Vajon mi lesz az ügy folytatása?

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?