HŰHA

Férjes asszony okozott kellemetlenséget Sarka Katának

A mûsorvezető jelenleg a szépségversenyét szervezi, azonban a hétvégén egy kellemetlen incidens tanúja volt.
  • Szerző: ripost

Férje miatt zártak ki egy kubai származású versenyzőt Sarka Kata hétvégi szépségverseny-castingjából. Szombaton mutatták be az azt ötven hölgyet a sajtónak, akik közül egyvalaki Magyarország legszebb lánya lehet. 

A Lokál információi szerint azonban a válogató nem indult zökkenőmentesen: a 25 éves, kubai származású Aimara Wendy Perez Quiliáról bikinis felvonulása után kiderült, hogy férjezett, ami automatikus kizárást jelent a versenyből.

"Kubai származású férjem van, de régóta Magyarországon élek, és nagyon jól beszélem a nyelvet."

Amikor feltették a családi állapotommal kapcsolatos kérdést, azt hitték a zsűritagok, hogy nem értem, mit kérdeztek.

Valójában értettem, csupán az nem világos számomra, hogy miért ennyire fontos az, hogy van-e férjem. Amikor kitöltöttem a jelentkezési lapot, nem tudtam, hogy ebből probléma lehet. Nem akartam hazudni a zsűrinek, és sajnálom, hogy ezzel bonyodalmat okoztam" - nyilatkozta a hölgy a Lokálnak.

Abban a szervezők is egyetértettek, hogy Aimara valószínűleg nem értette a jelentkezési lapot, hiszen annak már az elején fel van tüntetve, hogy hajadon és gyermektelen hölgyek jelentkezését várják. 

A lap megkereste a Magyarország Szépe tulajdonosát, Sarka Katát, aki a Lokálnak elmondta, biztos benne, hogy Aimara nem szándékosan próbálta őket megtéveszteni.

"Az ilyen problémák elkerülése miatt jeleztük a jelentkezési lap alján, hogy gyermektelen és hajadon hölgyek jelentkezését várjuk a versenyre. Ez egy általánosan elfogadott szabály a világ valamennyi szépségversenyén, ezért is lepődtünk meg azon, hogy Aimara mégis beadta a jelentkezését. Egy pillanatig sem gondoltuk, hogy át akart volna verni minket, sokkal valószínűbb, hogy nem teljesen értette a jelentkezési lap minden pontját" - mondta el a kétgyermekes anyuka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?