HŰHA

Férje vállalkozásának segít a túlélésben Liptai Claudia

A műsorvezető mindent megtesz annak érdekében, hogy Pataki Ádám cukrászdája épségben átvészelje ezt a nehéz gazdasági időszakot.
  • Szerző: ripost

A koronavírus-járvány miatt minden eddigi munkáját elveszítette Liptai Claudia, ám ahelyett, hogy összeomlana, a megoldáson gondolkodik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jelenleg éppen olyan módon, hogy férjének, Pataki Ádámnak segít a cukrászdájának fenntartásában, ami a többi vendéglátóipari egységhez hasonlóan nincs könnyű helyzetben.

Liptai Claudia és Pataki Ádám
Fotó: Szabolcs László

„Imádom a hivatásom de a jelenlegi helyzetben nincs rá lehetőségem, hogy színésznőként, műsorvezetőként fellépjek. De felhalmozódott bennem a kreativitás és a segíteni akarás. Ki is lehetne más, akinek a legjobbat akarom ezekben a nehéz időkben? Ő a férjem” – írta a bejegyzéséhez Claudia.

A műsorvezetőnek nem okozott gondot munkába állni, és a megfelelő védelmi körülmények között lefotózni a megrendelhető süteményeket a cukrászda weboldalára.

„Nekem nagyon jól esett autózni Ádámmal, és tenni valamit azért, hogy a Cuki túlélje ezt a nehéz időszakot” – fogalmazott Claudia.

Na kérem. Imádom a hivatásom de a jelenlegi helyzetben nincs rá lehetőségem, hogy színésznőként, műsorvezetőként fellépjek. De felhalmozódott bennem a kreativitás és a segíteni akarás. Ki is lehetne más akinek a legjobbat akarom ezekben a nehéz időkben? Ő a férjem. Ezért kijöttünk Érdre ahol teljesen elkülönítve lefotóztam a sütiket a Pataki Cukrászda weboldalára ahonnan online meg lehet rendelni a gondosan készített finomságokat. Nekem nagyon jól esett autózni Ádámmal, és tenni valamit azért, hogy a Cuki túlélje ezt a nehéz időszakot. Egy hete már buzditottalak titeket, hogy csatlakozzatok a #tartsukéletbenegymást kezdeményezésünkhöz. Azóta lett Facebook csoportunk. Gyertek legyünk minél többen mert akkor ki tud alakulni egy olyan kör akik már komoly segítséget nyújthatnak egymásnak. @patakicukraszda #süti #tartsukéletbenegymást @khk_tmc

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?