HŰHA

Dagad a botrány: szexszel gyógyító kuruzslót istenített Fenyő Iván

A színész korábban hetekig vendégeskedett a brazil csodadoktornál, aki orális szex által adta át a gyógyító energiákat a hiszékeny embereknek.
  • Szerző: ripost

Tizenkilenc év, négy hónap börtönbüntetésre ítélték az Isten Jánosaként ismert brazil kuruzslót, Joao Teixeira de Fariát, aki többek között orális szex által ígért gyógyító energiát a hiszékeny pácienseinek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szélhámos férfiért Fenyő Iván is rajongott, korábban hetekig vendégeskedett nála.

Mintaapák
Fenyő Iván
Fotó: Szabolcs László

Egy dokumentumfilmben hosszan áradozott a férfiről, aki szerinte teljesen megváltoztatta az életét. Az „Isten Jánosa” című filmben többek között arról mesélt, hogy amikor először hallott a férfiról, az számára felért egy virtuális meghívással. Érezte, hogy mennie kell hozzá, és ennek a késztetésnek még 2014-ben eleget is tett. Akkor két hetet töltött Brazíliában – írja a Bors.

„Miután hazajöttem tőle, az első éjszaka azt éreztem, mintha valami húzná ki a szívemet, de a szívem húz vissza. Néhány hét múlva visszamentem, de már hat hétre. Más ember lettem, más kisugárzással, más stabilitással. Férfiasodtam” – mondta el a videón még a botrány kirobbanása előtt Fenyő Iván.

A lap megkereste a színészt, hogy miként vélekedik most a csodagurunak kikiáltott férfiről, ám Fenyő csak szűkszavúan válaszolt.

„A témában nem kívánok nyilatkozni, mert ebből nehéz lenne jól kijönnöm. Nehéz róla akár pozitívat, akár negatívat mondanom. Véleményem természetesen van a történtekről, de annak kifejtésére legalább egyórás webkonferencia lenne alkalmas, egy rövidebb újságcikk nem” – mondta a Borsnak a Mintaapák sztárja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?