HŰHA

„Feminista vagyok” – Schobert Norbi így tisztázta magát

A fitneszguru nem számított ekkora médiavisszhangra kijelentései után, de úgy gondolja, hogy ezzel segíthet az országnak lefogyni végre.
  • Szerző: Ripost

Schobert Norbi kijelentette, hogy neki missziója van. A fitneszguru a Blikk Talk vendégeként árulta el, mi volt a célja botrányos videójának. Az üzletember megosztó kijelentése szerint azért megy tönkre a házasságok egy része, mert a nők nem tudnak lefogyni évekkel a szülés után sem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Kijelentéseit hatalmas felháborodás követte, ezért Norbi a stílusa miatt bocsánatot kért, de mondandója miatt nem.

„Elkapott a tűz, most, hogy közeledek az ötvenhez. Nyomot akarok hagyni, az egész ország szemléletét szeretném megváltoztatni” – mondta a 48 éves Schobert.

„Szeretném, ha végre beszélnénk egy nagyon fontos általános egészségi problémáról. Igenis, hogy a férfiak a kocsmában nálam sokkal durvábban beszélgetnek erről egymást közt, ahogy persze a nők is, de a közbeszédben tabudolog a kóros elhízás. Én szeretnék tenni az emberekért, szeretném őket felrázni” – mondta Norbi, aki a feleségéről is beszélt.

„Ha nem volna önmagára igényes a feleségem, és 90 kiló lenne, akkor is mellette lennék, de nem lennék annyira elolvadva, mint most, amikor meglátom 57 kilósan. Attól... még nem hagynám el” – fogalmazott.

„Nálam feministább amúgy a világon nincs. Imádom a feleségemet, az anyámat, a nőket, a kövér nőket, de a kövérséget gyűlölöm. Támadom a kövérséget” – mondta Norbi, aki bevallotta, hogy ekkora visszhangra nem számított.

„Több átkot kaptam, mint Magda Marinko” – állítja Schobert, de bízik abban, hogy polgárpukkasztó stílusa ellenére a mögöttes üzenet az egészséges testsúlyról több emberhez eljut.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?