HŰHA

Feltörték az eltűnt magyar tévésztár lakását, a látvány sokkoló volt

A 24 éves Fanni napok óta nem ad magáról életjelet, a rendőrség is körözi. Lakását fel kellett törni, édesanyját megdöbbentette a látvány.
  • Szerző: RIPOST

A %% is beszámolt róla pénteken, hogy már a rendőrség is nagy erőkkel keresi a népszerű magyar tévésztárt, N. Fannit. A 24 éves celeb eltűnését a szülei jelentették be szerdán a rendőrségen, mert hétfő óta ki volt kapcsolva a telefonja. Fanni édesanyja és a lány egy barátnője odamentek a lakásához, kinyittatták az ajtót, a látvány pedig sokkolta őket.

Égett a villany, a két kiskutyája pedig ott volt. Fanni, ha két óránál hosszabb időre megy el otthonról, akkor is magával viszi a kutyusokat

– mondta a Blikknek az eltűnt édesanyja, Katalin, aki állítja, mindennap beszélt a lányával.

"Amikor szerdán felmentünk a lakásba, jött velünk Fanni barátnője is. Berontott, és azonnal egy fekete noteszt keresett, meg Fanni útlevelét, igazolványát. Leállítottam, hogy ne kutakodjon. Biztos, hogy valami nagy baj történt Fannival. Szerintem elfogták, és valahol prostitúcióra kényszerítik, bántják... Bármit megtennék, hogy visszakapjam a lányom"

– sírta el magát az asszony.

A rendőrség körözést egészen addig fenntartja, amíg az érintett nem jelentkezik. Fanni lakását lezárták, oda senki se mehet, a családot a VIII. kerületi kapitányságra hívták be, az eltűnt celeb exe is vallomást tett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?