HŰHA

Féltékenységi háború dúl Katalin hercegné és a húga között

Pippa Middleton mindent megtesz, hogy nővére fölé nőjön, és elterelje a figyelmet a saját katasztrofális életéről.
  • Szerző: The_M

Charlotte hercegnő vasárnapi keresztelője maga volt a tökéletesség, ami a látványt illeti. Egyvalaki lógott csak ki a hibátlanul fölöltöztetett királyi családból, méghozzá Pippa Middleton. Persze Katalin hercegné húga is rendkívül csinos és elegáns volt, csak éppen hatalmas etikai hibát vétett.

A ruhája színben teljesen, megjelenésében pedig majdnem ugyanolyan volt, mint a nővéréé. Egy rendezvény főszereplőjéhez pedig nemcsak az esküvők esetében tiszteletlenség hozzáöltözni. Főleg akkor, ha még szándékosan is teszi valaki.

Katalin 2.0 akar lenni

Pippa ugyanis rendkívül féltékeny Katalinra, és mindent megtesz azért, hogy kifogjon egy kis szelet a vitorlájából. Hiszen Katalin - Angelina Jolie és Diana hercegnő mellett - a világ legnépszerűbb nője, akit gyakorlatilag feltétel nélkül imád mindenki.

Ezzel ellentétben a kisebbik Middleton lány képtelen bármiféle megbecsülést kiharcolni magának. Holott Vilmos és Katalin esküvőjén még szinte ő volt a show középpontjában az igencsak farhangsúlyos ruhájában. A feneke iránti lelkesedés azonban alábbhagyott, Pippa pedig maradt Anglia kedvencének szerencsétlen hugicája.

A kudarc hercegnője

Ugyanis az a helyzet, hogy minden téren sikertelen. Megbukott újságíróként, könyvszerzőként, partiszervezőként, divattanácsadóként és A-kategóriás hírességként is. A magánéletét sem képes a megfelelő mederbe terelni, és mindegyik kapcsolata tönkremegy valahogy. Így harmincegy évesen még mindig a szülei alkalmazásában áll, és velük is él.

Az egyedüli kiutat nővére majmolásában látja, de miután ő nem egy herceg felesége és a brit trón örököseinek anyja, Katalin közelébe sem érhet. Az utánzással pedig egyedül azt érte el, hogy a testvérének is kezd elege lenni a féltékenykedéséből és a feltűnési viszketegségéből.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?