HŰHA

Felháborodtak a rajongók: Szabó Zsófi az édesapja emlékét gyalázza?

A mûsorvezető a temetőben készített szelfit, ami megosztotta a rajongókat.
  • Szerző: Ripost

Ártatlan megemlékezésnek indult, végül mégis kiverte a biztosítékot a rajongóknál Szabó Zsófi temetős fotója. A sorozatszínészből lett műsorvezető mindenszentekkor járt a temetőben az édesanyjával és a keresztapjával, hogy együtt látogassák meg édesapja, Szabó Gyula sírját. A megemlékezést Zsófi egy fényképpel dokumentálta, ezen pedig számos rajongó felháborodott.

Sokan úgy látják, Zsófi kegyeltsértő magatartást tanúsított, sőt, többek szerint a viselkedésével és a mosolygók fotóval egyenesen meggyalázza az édesapja emlékét!

A hozzászólások alapján sokan csalódtak a műsorvezetőben, aki végül, megelégelve a rágalmakat, reagált a kommentekre. Zsófi magyarázata a düh és a csalódottság egyvelege, a szövegen látszik, nehezen fogta vissza magát.

"Nem kiröhögtem a hallottak napját holmi bugyuta koponya sminkkel. Nem hagytam figyelmem kívül ezt az ünnepet... ha nem emlékezem meg, akkor meg az a baj? (...) Annyira elegem van már ezekből a nagy megmondókból.

Nem fogok azok az emberek szintjére menni, akik meg azt merik írni, hogy édesapám forog a sírjában... pedig higgyétek el: lenne nektek mit mondanom.

Akármi is lesz a történet vége, Zsófit szemmel láthatóan egyre többször bántják az utóbbi időben. Az esküvője sokak szerint rongyrázás volt, fogyása miatt is kritizálják, ezért meg sem lehet tippelni, mi lesz a következő tette, ami miatt nekimennek a kiábrándult rajongók.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?