HŰHA

Félelmetes: idegen anyagot ültettek Demjén Ferenc karjába!

A zenész nehéz hónapokon van túl, komoly mûtétet hajtottak végre rajta.
  • Szerző: Ripost

Súlyos következménye lett Demjén Ferenc tavaly nyári balesetének, amikor egy koncert közben a színpadon elesett és eltörte a karját. Az énekes kezét műteni kellett, egy fémimplantátumot ültettek bele, ami egész életében a testében marad.

"Túl vagyok a nehezén, de azért nem volt egyszerű az elmúlt pár hónap. Meg is kellett műteni a karom, beépítettek egy vasat, azaz egy 15-20 centis titánimplantátumot.

A felkarom össze van csavarozva, de nagyon ügyesen csinálták. Nincs nagy vágás, csak két kicsi lyukon keresztül végezték el a műtétet.

"Éjszaka azért szokott fájni és az időjárás változásaira is érzékeny. Bízom benne, hogy idővel azért ez el fog múlni. Sok fellépés volt az elmúlt időszakban, ezért meg is fogadtam, hogy ha vége a nagy Aréna-koncertemnek, eltűnök egy kicsit" - árulta el Rózsi a Lokálnak

A zenésznek azért a boldog pillanatokból is kijut bőven: nemrég ünnepelte a hetvenedik születésnapját, ez alkalomból pedig Orbán Viktor miniszterelnök egy személyes, névre szóló köszöntőlevelet, illetve egy üveg whiskyt küldött neki ajándékba. A gesztus érthető módon meghatotta Rózsit, aki a kora ellenére fiatalnak tartja magát. 

"Egy-egy koncert tart jó formában és nagy dolog, hogy azt csinálom, amit szeretek. Amikor írtam a dalaimat, mindig az volt a fontos, hogy eljusson az emberek szívéhez. Úgy érzem, hogy ez sokszor sikerült."

Demjén 28 éve él boldog házasságban külföldi kedvesével, Rebeccával. Házasságuk titka, hogy mindig, mindent megbeszélnek egymással, a másikért pedig bizony néha kompromisszumokra is hajlandóak.

És ezeket olvastad már?