HŰHA

Fekete mágiával irtaná ki a Hajdú családot Bálint Antónia

Bálint Antónia képtelen megbocsájtani Sarka Katának, hogy Hajdú Péter miatta hagyta el. A két nő hosszú évek óta háborúskodik. Toncsi pedig minden eszközt bevet, hogy kihozza a sodrából Katát. Most durván túllőtt a célon.
  • Szerző: Ripost

A jelek szerint Bálint Antóniának ennyi év elteltével sem sikerült túllépnie a régi sérelmeken. Toncsi két évvel ezelőtt megjelent könyvében is megpróbált belerúgni a házaspárba, akik akkor sem vették fel a kesztyűt. Az egykori szépségkirálynő, aki hosszú évekig volt Hajdú gyűrűs menyasszonya, a pletykák szerint évek óta próbál keresztbetenni a Hajdú családnak. Sarka Kata, aki néhány nappal ezelőtt, a FEM3Café vendég-műsorvezetőjeként már elárulta, férje egyik exe állandóan zaklatja őket, eddig nem reagált a családját ért támadásokra, most azonban Antónia túllőtt a célon.

 

Kedves Bálint Antónia, Ida Vass vagy Tímár Diána!Nevezd magad bárhogyan is, nem érdekel! Az viszont igen, hogy...

Posted by Kata Sarka on 2015. június 12.

 

A -nak sikerült elérnie Sarka Katát, aki elárulta, ezúttal anyósára próbált rontást küldeni Toncsi.

"Peti édesanyját felhívta valaki, aki elmondta,

Bálint Antónia arra kérte, hogy válogatott kínok között oltsa ki az anyósom életét

- kezdte Sarka Kata, aki Toncsi Ida Vass és Tímár Diána névre hallgató állítólagos álprofiljai ellen már feljelentést is tett. A kétgyermekes édesanya most nem szeretne mást, csak nyugalmat.

Azért tettem ki ezt a posztot, mert abban reménykedem, hogy így Bálint Antónia végre észbe kap és leszáll a családomról.

Természetesen Toncsit is felhívtuk telefonon, aki közölte velünk, nem érdekli, miért keressük és letette a telefont.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?