HŰHA

Fagyási sérülést szenvedett Cinthya Dictator

Varga Viktor ex kedvese legjobb barátjával ünnepelte megismerkedésük évfordulóját, ami a móka mellett egy váratlan balesetet is tartogatott.

– Hegyi mentők mentettek meg. Nem is én lennék, ha nem történik legalább egy kis fagyási sérülésem – írta a napokban Facebook oldalára Cinthya Dictator obertauern-i kirándulásához. Varga Viktor ex kedvese egyik legjobb barátjával ünnepelte megismerkedésük ötödik évfordulóját, ami a móka mellett egy váratlan „balesetet” is tartogatott.

– Egy rögtönzött versenyen vettünk részt, aminek az volt a lényege, hogy hóba rejtett ládákban kellett kincseket keresnünk.

Április ellenére a hegyen iszonyatosan cudar idő volt. Percek alatt átnedvesedett a cipőm, így a lábujjaim védtelenek maradtak a faggyal szemben.

– Bepánikoltam, mert iszonyatosan fájt. Szerencsére profi ellátásban részesültem; motoros szánnal rohantak velem a hegyi mentők a legközelebbi elsősegély-nyújtó helyhez, ahol egy speciális melegítő párnával negyven perc alatt sikerült kiszabadítani az ujjaimat a fagy fogságából – mesélteCinthya, aki így kisebb riadalommal megúszta a „balesetet."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?