HŰHA

Ezzel a világsztárral szelfizett Budapesten Bagi Iván

A népszerű színészről hamar kiderült, közvetlen és kedves ember.
  • Szerző: Bors

Bagi Iván együtt reggelizett Ethan Hawke-val – vagy legalábbis egy helyen. A parodista kedvenc budai éttermében futott össze az amerikai filmsztárral és családjával.

Bagi Ivánnak óriási mázlija volt

Bagi Ivánnak óriási mázlija volt (Fotó: Instagram)

A hazánkban forgató színész vasárnap ült be a Krisztina körút egyik vendéglátóhelyére, ahol háborítatlanul reggelizett, mivel senki nem figyelt fel rá. Egészen Iván érkezéséig.

„Annyira hétköznapi és civil, hogy alig elehet felismerni, egyébként én is ilyen vagyok. A menedzserem és a pincérek sem vették észre, de én azonnal, mert parodistaként nagyon jó a megfigyelőképességem.”

A humorista nem is szalasztotta el a kínálkozó lehetőséget, szóba elegyedett a világsztárral, akiről hamar kiderült, közvetlen és kedves ember.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bagi Iván (@bagi_ivan) által megosztott bejegyzés

„Nagyon örültem a találkozásnak, mert Hawke rengeteg kultikus filmben szerepelt, például a Holt költők társaságában. Nagy kedvencem, amit el is mondtam neki.”

Jót beszélgettek, Hawke nagyot nevetett Iván Bruce Willis-paródiáján, és valószínűleg megfogadta a javaslatát is, hogy a családjával sétáljon egyet a Budai Várban, nézzék meg a Mátyás-templomot.

„Beszélgettünk öt-tíz percet, de nem akartam őket zavarni a szabad vasárnapján, ezért elköszöntem tőlük” – mesélte a Borsnak a parodista.

Ethan Hawke egyébként a Moon Knight című Marvel-sorozatot forgatja Magyarországon, Oscar Isaac partnereként.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?