HŰHA

Ezt hogy? Szerelmi zálogot visel Sarka Kata

Különleges ékszerre figyelt fel a Bors, Sarka Kata csuklóján. A legendás darabot kifejezetten szerelmeseknek találták ki...
  • Szerző: Buster

A Bors felfedezése szerint szeptemberben, vagyis nem sokkal azután került fel Sarka Kata kezére a neves világmárka által készült karkötő, hogy szakított férjével, Hajdú Péterrel. Ebben még nem lenne semmi különös, hiszen a kétgyermekes üzletasszony megengedheti magának, hogy meglepje magát egy drága ékszerrel, ha úgy tartja kedve, de ennek a bizonyos karkötőnek legendája van, ami szorosan összefügg a szerelemmel.

A Cartier luxusmárka, Love Braclet-nek keresztelt ékszerét 1969-ben alkották meg, és a szerelmi köteléket hivatott erősíteni egy pár között. A speciális ékszer különlegessége, hogy két félkörből áll, melyeket speciális csavarokkal lehet egymáshoz rögzíteni, így jelképezve a férfi és nő közötti összetartozást. A legenda szerint tartozik hozzá, egy csavarhúzó is, melyet a szerelmes férfi a nyakában viselhet... A lap megkereste Sarka Katát is, aki csupán annyit mondott, hogy nagyon szereti a drága csecsebecsét, de annak eredetéről nem kívánt beszélni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?