HŰHA

Ezt gondolja Pachmann Péter a Hujber-botrányról

A Mokka mûsorvezetője szakmai döntést hozott, amikor kedd reggel félbeszakította a parttalanná vállt beszélgetést Hujber Ferenccel. Pachman a színész, a csatorna és a nézők érdekeit tartotta szem előtt.
  • Szerző: Buster

Pachmann Péter sokat látott műsorvezetőként úgy döntött kedd reggel a Mokka élő adása közben, hogy berekeszti a Hujber Ferenccel folytatott beszélgetést, miután a színész konzekvensen nem arra válaszolt, amit kérdezni próbáltak tőle.

Péter nem akarta megbántani a hallhatóan és láthatóan zavartan viselkedő színészt, de miután Hujber közölte, hogy csupán szórakozik velük és a TV2 nézőivel, jobbnak látta, ha nem folytatódik tovább a "komédia". A műsorvezető csak a %% -nak mesélt a furcsa szituációról.

"Én a magam részéről jó embernek és nagyon jó színésznek tartom Hujber Ferencet. Egy magánbeszélgetésben nyilván sok minden belefér, még az is, hogy ugratjuk egymást, a Mokka azonban országszerte a legnézettebb reggeli műsor"

- kezdte Pachmann Péter, aki bízik benne, hogy Hujber valóban csak szórakozott, és legközelebb színészi sikereiről hallunk majd.

"Kollégáim a tegnapi megdöbbentő kijelentései után mára azért hívták vissza Ferit, hogy megkérdezzük tőle, hogy mire alapozza azt, hogy Jézus egy színész volt, és hogy nem is ő, hanem egy 10 éves gyermek halt meg a kereszten? Erre ő szinte követhetetlenül elkezdett beszélni az Eurovízióról, Pápai Jociról, Totováról. Nyilván egy idő után megkérdeztük tőle, hogy most esetleg szórakozik e velünk? Õ erre azt felelte, hogy igen. Ekkor mondtam, leginkább a nézőkre és a műsorra tekintettel, hogy ha szórakozol, akkor szerintem köszönjük szépen ezt a beszélgetést. Majd hozzátettem, hogy a készülő filmedhez sok sikert kívánunk. Hujber Feri is megköszönte, és mosolyogva távozott a stúdióból”

- összegezte gondolatait a műsorvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?