HŰHA

Ezért vállalta a DNS-tesztet a magyar legenda

Ahogy arról a Ripost elsőként beszámolt, a Bikini frontembere eldöntötte: nyolc év után elvégezteti az apasági vizsgálatot. Ezért!
  • Szerző: Buster

D. Nagy Lajos 8 hosszú éve birkatürelemmel tűri, hogy egy számára ismeretlen, sosem látott férfi állítja, ő a Bikini frontemberének eltitkolt gyermeke. Balázs időről időre feltűnik a képernyőn, vagy az újságok címlapjain, és arra kéri D. Nagyot, hogy vesse alá magát egy DNS-vizsgálatnak.

Így végre hitelt érdemlően kiderülhet, Balázs édesanyja vajon hazudott-e a fiának arról a több mint három évtizeddel ezelőtti aktusról, melyből a férfi fogant. Bár az asszony korábban éppen lapunknak vallotta be, hogy gyermeke születését egy nemi erőszak előzte meg, amelyhez D. Nagy Lajosnak az égvilágon semmi köze, sőt még csak nem is találkozott soha a nővel, a legendás énekes most úgy döntött, apasági tesztet csináltat. De mi vezetett a nem várt fordulathoz?

"Hogy őszinte legyek, eleinte csak nevettem azon a képtelenségen, hogy van egy felnőtt fiam, akinek a létezéséről nem tudtam, hiszen tisztában vagyok vele, mikor és kivel létesítettem kapcsolatot életem során és soha nem voltak ilyen kalandjaim. Nem vagyok az az idegeskedő típus és mivel tisztában vagyok az igazammal, úgy voltam vele, hogy majd ez a butaság is kikopik a köztudatból, ahogyan annyi más. Most azonban, hogy ez a fiú már egy tévéműsorban is felhozta a témát, elegem lett.

Ha egy DNS-teszt kell ahhoz, hogy megnyugodjon, hát állok elébe, csak már legyen vége

- fakadt ki a %% napilapnak a legendás énekes, aki a lap szombati számában arról is mesél, hogy mit tervez az eredmény után, illetve megszólal Balázs édesanyja is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?