HŰHA

Ezért rettegett a Viszkis, hogy újra rabolni fog

Szabadulása után még évekig kísértette a múlt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nagy lelkierő kellett hozzá, hogy a viszkis rabló ne térjen újra a bűn útjára, de úgy fest, Ambrus Attilának sikerült végleg megváltoznia.

Közel harminc bankot, takarékszövetkezetet, utazási irodát és postát rámolt ki. Taxin járt rabolni, fogdából szökött és hónapokig bujkált, de a végén mégis sokan drukkoltak a „viszkis rablóként” elhíresült bűnözőnek. Ambrus Attila letöltötte 13 éves büntetését, ma már fazekasként dolgozik, ennek ellenére az egykori rabló egy ideig nem volt biztos abban, hogy a sittről kiszabadulva nem lép újra a bűn útjára -írta meg a Bors.

"Mivel a meglévő kettős személyiségem mellett nekem már alapból is bonyolult volt az életem, így a bűn valamilyen szinten ott ólálkodott mögöttem, onnantól kezdve, hogy kinyílt előttem a börtönajtó.

Nyilván nem volt egyszerű dolog kibekkelni a szabadulásom után azt az öt évet úgy, hogy ne csináljak valami ostobaságot. Öntörvényű ember lévén, ez sokszor a szerencsén múlt, de dolgoztam is érte sokat, hogy beálljak ebbe a kinti rendszerbe. Rengeteg erőfeszítésembe került, hogy én is a normális emberek életét éljem

– ismerte el a rablóból lett fazekasmester, akit hamarosan a TV2 Ázsia Expressz című show-műsorában ismerhetnek meg közelebbről a nézők.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?