HŰHA

Ezért nem ihat soha alkoholt a Barátok közt színésznője

Varga Iza sosem csábul el a finom falatok láttán: keményen betartja szigorú étrendjét. Ez meg is látszik rajta, hiszen vékonyabb, mint valaha.
  • Szerző: B.M.

A kétgyermekes színésznő rendkívül tudatosan él: egy másodpercig sem hajlandó szem elől téveszteni a célját. Varga Iza nem véletlenül van bombaformában, a szexi alakjáért bizony komolyan meg kell szenvednie.

Még a nyaralás sem jelent kivételt a szigorú étrend alól - vallotta be a Barátok közt sztárja a Feminának. Iza már hosszú hónapok óta változtatott az életformáján, ez pedig meg is hozta a gyümölcsét.

"Azt gondolom, hogy egyszerre több oldalról kell begyújtani a rakétákat. Mindegy, mikor vág bele az ember, nálam ez egy bordatörés utáni hosszú lábadozást követően érkezett el. Fontos, hogy a tréningek mellett szabályozott legyen az étrend.

Nem eszem cukrot, fehér lisztet, nem iszom kávét és alkoholt, utolsó étkezésemet pedig délután ötre tettem. Személyi edzőhöz járok, ő már szimplán a jelenlétével is segít.

Nem vagyok megúszós, de kontroll alatt valóban 15 lesz a 15 lábemelés - árulta el Varga Iza, aki akárhol is legyen, a szénhidrátmentes diétát nem hagyja el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?