HŰHA

Ezeket a magyarokat imádják most Amerikában - videó

A Freelusion Dance Company lenyûgözte az America's Got Talent zsûrijét, és a tévénézőket is. A magyar csapat pedig világszerte egyre népszerûbb.
  • Szerző: The_M

Ismét egy magyar produkciótól hangos az internet világa és az amerikai showbiznisz. Az America's Got Talent legutóbbi fordulójában ugyanis mindenkit ámulatba ejtett a Freelusion Dance Company előadása. Az amerikai vezetőtáncossal kiegészült magyar csapat olyan 3D grafikával feldobott látványorgiát varázsolt a színpadra, amitől megszólalni sem lehet. Nem is csoda, hogy simán továbbjutottak a következő fordulóba.

Az X-Faktor és a Csillag Születik egykori koreográfusa, Papp Tímea által vezetett csapat nem először próbálkozik külföldi tehetségkutatóban. 2013-ban az Attraction Látványszínházzal együtt indultak a Britain's Got Talent-ben, amit az Attraction meg is nyert. A Freelusion ellenben nem aratott nagy sikert, de mégis remek ugródeszka volt nekik a műsor. Azóta már többször bejárták a világot a különleges 3D-s produkcióikkal.

A mostani szereplésük pedig végképp meghozta nekik a sikert, attól függetlenül, hogy meddig jutnak. Az interneten ugyanis zabálják őket, akárcsak a tehetégkutató zsűrije.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?