Létrehozva: 2015.07.19.

Ezeket a híres nőket csak ritkán láthatod bikiniben!

A hatalmas hõség lecsalja a ruhát a szexibbnél szexibb sztárokról, mégis vannak olyan dívák, akik csak nagyon ritkán mutatkoznak falatnyi fürdõruhában a közönség elõtt. Mi azonban elõkerestük rejtegetett fotóikat!

Átkutattuk azoknak a hírességnek a közösségi oldalait, akiket valamiért eddig ritkán láthattunk fürdőruhában. Igazán izgalmas fotókra bukkantunk! Ráadásul azt is kiderítettük, miért rejtegetik a formás idomaikat  nyilvánosság elől.

Balázs Klári

Korda György feleségéről egy exkluzív fotó került a birtokunkba. Az énekesnőt a közönség talán még soha nem láthatta fürdőruhában, ami egyébként teljességgel érthetetlen, hiszen nincs mit takargatnia. Sőt! „Ez a fotó egy gyönyörű nyaralás alkalmával készült a Kajmán-szigeteken. Víziszonyom van, de ez szerencsére nem látszik a fotón. Nem szégyellem a testem, de a vakációk során csak nagyon kevés képet készítünk magunkról. Így fordulhat elő, hogy eddig még nem nagyon láthattak bikiniben” – árulta el mosolyogva Balázs Klári.

A Korda házaspár egyébként imád nyaralni. Ha megtehetik, egy évben többször is útra kelnek, ám az egyik alkalommal hatalmas ijedtség lett úrrá Klárikán. Egy kisebb figyelmetlenség miatt az énekesnő olyan tüneteket produkált, amiből arra lehetett következtetni: súlyos beteg. „Egy hosszabb hajóút során jutottunk el a szállásunkhoz. Mivel víziszonyom van, és tisztában voltunk vele, hogy nehezen viselem a tengeri közlekedést, a férjem vásárolt nekem egy különleges tapaszt, ami csillapítja a szédülést és a rosszullétet.” - kezdte Balázs Klári, aki nem is gondolta volna, hogy a szorongás és a félelem még csak ezután kezdődik.

„Csillapította a fül mögé helyezhető tapasz a panaszaimat, élvezni tudtam a hajózást. Amikor azonban kikötöttünk, furcsa látászavar tört rám. Gyuri a megérkezésünkkor megajándékozott egy gyönyörű karórával, amin hatalmasak voltak a számok, de egyszerűen nem láttam, hogy mennyi időt mutat. A nap folyamán egyre csak fokozódtak a tüneteim.

Nagyon elkeseredtem, és rögtön a legrosszabbra gondoltam: biztosan agydaganatom van!

- elevenítette fel a rémisztő időszakot Korda György felesége, aki másnap reggel megkérte a férjét, hogy mutassa meg a tapasz betegtájékoztatóját. Megdöbbenve olvasta, hogy ennek köszönhette a borzalmas napot. Minden lehetséges mellékhatás jelentkezett nála. „Megfogadtam, hogy többet nem ülök hajóra, és nem alkalmazok ismeretlen készítményeket” – tette hozzá Klárika.

Keresztes Ildikó

Az aranytorkú énekesnőt megviseli a hőség, ugyanakkor csak nagyot ritkán veszi rá magát arra, hogy strandra menjen. „Nem igazán kedvelem a strandokat. Ha tehetem, inkább tengerpartra megyek. Nem szeretem, ahol nagy a tömeg, és belemásznak az aurámba, főleg, amikor magányra vágyom, másrészt félek a fertőzésektől” – támasztotta alá Ildikó, hogy miért csak szökőévente láthatjuk dekoratív idomait.

Bíró Ica

A 80-as, 90-es évek fotómodelljének szinte alig változott a formás alakja a hosszú évek során. Számos naptárt kiadott, melyekre egykoron férfiak ezrei csorgatták a nyálukat, ám már régóta nem láthattuk a fedetlen testét. Most rábukkantunk egy igazán szexi fotóra Ica Facebook oldalán. Igaz, a kép nem friss, de tudjuk, hogy ma is pontosan olyan csábító a fitneszlady, mint évtizedekkel ezelőtt.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szoboszlai kezdett, de a Liverpool nem tudott csodát tenni az Európa-ligában

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

metropol.hu

Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

mandiner.hu

Lázár János Magyar Péter hangfelvételéről: „Az ígéret egy atombomba volt, egy vízipisztoly lett belőle”

ripost.hu

Megtörten nyilatkoztak a szülők: patkány harapta össze kiságyában a csecsemőt Pest vármegyében

mandiner.hu

„Miért akarnánk, hogy egy ilyen játékos a padon üljön?” - a Liverpool szurkolói elmondták, mit gondolnak Szoboszlai Dominikról (VIDEÓ)

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 18.: a Rák megkönnyebbül, a Vízöntő elszánt

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Fogadjunk, hogy rájuk sem ismersz! Így néznek ki a Farm, ahol élünk sztárjai ma – galéria

HŰHA

Vizes pólóban mutatta meg bimbóit a szőke kebelcsoda: ebbe még a kamera is belepirult

HŰHA

Emlékszel még Lolára? Így néz ki manapság az egykori tinisztár

HŰHA

Egyszerűen nem öregszik: ismét bikiniben villantott Salma Hayek, a rajongói el voltak ájulva tőle