HŰHA

Ez volt az utolsó dobása, Hujber Feri mindent elveszíthet!

Lehet, hogy a színész, számos megdöbbentő és polgárpukkasztó tette után, most először nem ússza meg következmények nélkül, amit tett.
  • Szerző: Z.B.

Hetek óta nem titok, hogy Hujber Feri felesége, Cynthia egy eldurvuló családi perpatvar közben értesítette a rendőrséget. A helyszínre két járőrkocsi vonult ki. Azonban a családon belüli erőszak ügyében nem csak a rendőrség, hanem a gyámügy is vizsgálódik - írja a Story. 

A szentendrei hivatal képviselői a héten készítettek környezettanulmányt a családról, ennek alapján döntenek a további lépésekről.

Ha a hatóságok úgy találják, hogy  gyerekek valóban veszélyeztetve vannak, akkor a családsegítőtől egy szociális munkást rendelnek ki. Először azt nézik, hogy az alapellátások igénybe vételével megszűnik-e a veszélyeztetettség. Ha az alapellátás nem elég, akkor a kirendelt szakember javasolhat védelembe vételt. Ez egy hosszú folyamat, és csak nagyon súlyos esetben veszik el a gyerekeket.

A szomszédok szerint a rendőrök óta nagy a csend Hujberéknél.

"Azelőtt minden héten hallhattunk egy komolyabb veszekedést, mostanság azonban nem szűrődik át kiabálás vagy hangos szó. Nekem személy szerint semmi bajom a művész úrral, mindig illedelmesen köszön, de ha bántotta a feleségét, akkor egy világ omlott össze bennem" -mesélte a szomszédasszony a Storynak. Majd hozzátette, mostanában szinte alig látják a férfit, vagy nagyon későn jár haza, vagy egyáltalán nem.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?