HŰHA

Ez nem volt szép: csúnyán átvágták a látássérült magyar énekesnőt

Agárdi Szilvit egy negyvenes, kopaszodó férfi akarta felszedni, aki a csinos lány helyzetét kihasználva egy izmos, szőke férfinak írta le magát.
  • Szerző: ripost

Nincs könnyű dolga a párkeresésben Agárdi Szilvinek. A népszerű énekesnő látássérült, és sajnos akadnak olyan férfiak, akik ezt a helyzetet kihasználva, hamis adatokkal próbálnak a közelébe férkőzni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nemrégiben például egy negyvenes, kopaszodó férfi adta ki magát izmos, szőke férfinek.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Megismerkedtem egy férfivel, aki érdeklődött, van-e barátom. Nekem kicsit gyors volt, de ő azt mondta, szívesen megismerne. Azt állította, hogy ő egy nagyon kedves, magas, kigyúrt, szőke srác, és elmondta a paramétereit. Hála az égnek, megjelent a barátnőm, mondta, hogy mennünk kell, aminek örültem, mert kezdtem kellemetlenül érezni magamat. Amikor elmentünk, a barátnőm megkérdezte tőlem, hogy ki volt ez a negyvenes, kopasz, szakállas fickó?” – mondta el a Mokkában az énekesnő, aki ma már jót nevet az arcátlan eseten.

Szilvi elárulta, fontos neki egy férfiben, hogy az illető természetesen kezelje a helyzetét, ne tegye kellemetlenné a látássérültségét.

És ezeket olvastad már?