HŰHA

Ez már mindenkinek sok: ismerősei is támadják Tóth Andit

A tehetséges énekesnő még csak 19 éves, de már évek óta egyedül él Budapesten.
  • Szerző: Totti

Hitt magában, ezért hagyta el Nagyváradot, és ezzel ismerőseit is. Az erdélyi lány gyorsan befutott, egyre többet szerepel a televízióban, amit nagyon élvez. Tóth Andi szülei éppen ettől tartottak, nem akarták, hogy a siker megváltoztassa lányukat.

Jóslatuk bevált, és hivalkodó öltözködésével és nyilatkozataival kivívta rokonai ellenszenvét. Akik egykor szurkoltak neki, most ellene fordultak.

 Nagyon más volt az élet Nagyváradon. Akkoriban csak az iskola töltötte ki az életemet, nem jártam el sehova, pláne nem szórakozni, nagyon egyhangú életet éltem

– mondta a Lokál napilapnak az énekesnő. - A régi barátaim, ismerőseim, szeretteim közül kevesen maradtak hűségesek hozzám. Még a rokonok, köztük kiváltképp az egyik unokatestvérem is elég keményen nekem jött, de persze az egykori osztálytársak, barátok sem kíméltek. Az első perctől kezdve megkaptam, hogy milyen beképzelt vagyok, és a média csak kifordított önmagamból, pedig szerintem ez koránt sincs így. Az ő szemükben mindig mindent rosszul csináltam, pedig én csak a saját utam jártam. Persze nekem minden visszajutott a fülembe, és bevallom, a megjegyzések akkoriban nagyon fájtak, de ma már nem foglalkozom velük, csak előre nézek!”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?