HŰHA

Ez már Meghannak is sok: a kis Archie nevével árul drogot a hercegné egyik közeli rokona

A hercegné unokaöccse korábban Meghan Markle-ről nevezte el a termékét, de most úgy döntött, hogy az új típusú szer a kis Archie nevét fogja viselni.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle unokaöccse, Tyler, aki korábban már Markle Sparkle néven elkezdett árulni egy marihuána típust, most a kis Archie-ról nevezte el a legújabb fajtát. A férfi a Markle Sparkle-t, ami a hercegné után kapta a nevét, úgy jellemezte: „olyan erős, hogy lefújja a fejedről a koronát is”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A 26 éves Tyler Dooley most a hercegné fiáról, Archie Sparkie-nak keresztelte a legújabb fajtát, ugyanis továbbra is igyekszik meglovagolni a rokonságból fakadó előnyöket és az ismert családtagok nevével próbál újabb vásárlókra szert tenni a „kiélezett versenyben”, ami a marihuánapiacon zajlik.

A Markle Sparkle-t a hercegi pár esküvője idején dobta piacra az akkori felhajtást meglovagolva. Tyler édesapja egyébként Meghan féltestvére, Thomas Jr.

Tyler Dooley 2015-ben indította be kannabisszal foglalkozó vállalkozását, amikor a termesztés legális lett az Egyesült Államokban – írja a Daily Star.

És ezeket olvastad már?